2012. január 29., vasárnap

Toyota Tundra "Jegesmedve" - Toyota Tundra "Polar Bear"


Végre elkészültem az e heti projektemmel, amit a hét elején álmodtam meg, szinte szó szerint, mert lefekvéskor hasított belém ez a kép úgy hétfő magasságában. Egy böhöm, feltuningolt Toyota Tundra koncepció volt a cél, ami valahol Szibériában  hasítja a tundrákat... Később jött az ötlet, hogy lehetne valami jegesmedve az oldalára festve, és egy katonaszerű fickó mellette, aki a tájat kémleli.
A kocsi, a manus és a háttér szokás szerint CorelDraw-ban készültek, aztán az utómunkákat és az effekteket már Photoshop-ban fejeztem be. Alul néhány vektoros vonalrajzot láthattok, és néhány közelit. ;-)

Finally I have finished my project for this week. This picture striked  in my head as a lightning around Monday.  The aim was a giant Toyota Tundra Concept, which drives on the roads of Siberian Tundra... Later I had the idea to make a Polar Bear painting on the side and put an army like russian man beside it. As usually the car, the man and the background were made in CorelDraw and it was finished in Photoshop. Below you can see some vector wireframes and some close-ups. ;-)



1 megjegyzés: